FB

Optimointi

Celtic Tuning

Asennamme vain englantilaisen Celtic Tuningin ylläpitämiä moottoriohjausyksikön ohjelmointipäivityksiä. Celtic Tuning on ECU-ohjelmoinnin edelläkävijä, jonka ohjelmistoilla tehdyillä muutoksilla on 14 pv. tyytyväisyystakuu.

Ohjelmointi 1

Me olemme englantilaisen Celtic Tuningin valtuuttama edustaja Suomessa ja myös maailman pohjoisin Celtic Tuning ohjelmointipiste.

Mitä auton optimointi tarkoittaa?

Mikä on ECU (moottorin ohjausyksikkö)?

Kaikkia uudempia diesel- ja bensiini moottoreita ohjataan ECU:lla (moottorin ohjausyksiköllä). Tätä ”EngineControlUnits” voisi kuvailla ajoneuvon ”aivoiksi ” sisältäen mikroprosessorin ja antaa sekä kerää tietoa moottorin eri antureista. Se analysoi tietoja, kuten moottorin lämpötilaa, kaasupolkimen asentoa, pakokaasujen happipitoisuutta sekä monia muita parametreja. Anturien tietojen avulla ECU annostelee juuri oikean määrän polttoainetta, juuri oikeaan aikaan tarjoten hyvän polttoainetalouden ja suorituskyvyn.

Miksi valmistaja ei ole ohjelmoinut moottorin kaikkia resursseja käyttöön?

Kun valmistaja kehittää uuden moottorin, on sen otettava huomioon kaikki olosuhteet, jotta moottoria voidaan käyttää kaikissa maanosissa joille he aikovat myydä tätä mallia. Tämä tarkoittaa, että ohjelmoimalla ECU:n se antaa moottorille parhaan suorituskyvyn tai suurimman polttoainetehokkuuden. Valmistajien on kuitenkin tehtävä kompromisseja ohjelmointiin. Heidän on huomioitava erilaiset toimintaolosuhteet, näitä voisivat olla huonolaatuiset polttoaineet, äärimmäiset lämpötilat ja korkeuserot, erilaiset päästörajat ja jopa mahdollisuus, että ajoneuvoa ei huoleta säännöllisesti noudattaen valmistajan suosittelemia ohjeita.

ECU-remappingin edut

ECU:n uudelleen ohjelmointi ei ainoastaan ​​paranna moottoreiden teho- ja vääntömomentti arvoja, se myös terävöittää kaasupolkimen reagointia ja laajentaa tehoaluetta. Tämä tekee tehoalueesta paljon lineaarisemman, mikä puolestaan ​​tekee ajosta paljon herkempää ja moottori on joustavampi. Usein ajoneuvojen teho on rajoitettu valmistajan toimesta, ilman mitään muuta syytä kuin sen varmistamiseksi, että ajoneuvo sopii määrätylle asiakaskunnalle. Jos kuluttaja ei tarvitse tai halua tällaisia ​​rajoituksia ajoneuvonsa moottorissa, voimme uudelleen ohjelmoinnilla lisätä piilotetut teho ja vääntömomentit lukitusta moottorinohjausjärjestelmästä.

Muita tärkeitä etuja uudelleen ohjelmoinnilla on vähentää polttoaineen kulutusta ja lisätä alavääntömomenttia, tällä toimenpiteellä saamme suurimman polttoaineen kulutus säästön, moottori vaatii vähemmän kaasua moottoritie nopeuksilla, voit ajaa suuremmalla vaihteella hitaammin. Myös mäkiset tieosuudet, raskas lastaus, perävaunun veto ja muut voimaa tarvitsevat olosuhteet helpottuvat.

Voiko optimointi vaurioittaa moottoria?

Moottorin elinikä ei oleellisesti muutu optimoinnista johtuen. Moottorin elinikään vaikuttaa huomattavasti enemmän moottorin asiallinen ja oikea-aikainen huolto. Ohjelman muuttaminen vaatii erittäin suurta ammattitaitoa. Tästä syystä olemme päätyneet käyttämään englantilaisia Celtic Tuning -ohjelmia jolloin voimme olla varmoja, että muutokset on tehty asiallisesti. Ammattitaidoton parametrien muutos voi aiheuttaa ajoneuvon epänormaalia käyttäytymistä ja jopa moottoririkon. Siksi kannattaa ehdottomasti valita vain laadukas Celtic Tuning -ohjelma, joita me toimitamme ja asennamme ammattitaidolla.

Celtic tuning -ohjelmoinnin takuuehdot

Takuu ohjausyksikön ohjelmoinnille

Ohjelmoinnille annamme 14 vuorokauden  tyytyväisyystakuun sen toiminnasta. Tyytyväisyystakuu koskee ainoastaan: ohjelmaa, ohjelmointia ja sen toimivuutta. Emme myönnä takuuta muille kuin sarjavalmisteisille ajoneuvoille, joihin ei ole tehty mekaanisia muutoksia. Mikäli ajoneuvossa on vika, mikä estää ajoneuvon moitteettoman toiminnon ennen tai jälkeen ohjelmoinnin, on asiakkaan aina korjattava ajoneuvonsa omalla kustannuksellaan.

Mikäli ohjelmassa ei havaita vikaa, johon asiakas viittaa ja asiakas haluaa alkuperäisohjelman takaisin ajoneuvoonsa 14 vuorokauden tyytyväisyystakuun aikana, veloitamme normaalin tuntiveloitustyön hinnoittelumme mukaisesti. Kuitenkin vähintään 250 €, jonka vähennämme asiakkaamme ohjelmasta maksamasta summasta. Erotuksen palautamme asiakkaan antamalle pankkitilille. Eräpäivä: 14 vuorokautta ohjelman palautuksesta. Mikäli asiakas vetoaa, että ohjelmointi ei vastaa luvattuja arvoja on asiakkaan esitettävä dynamometritulokset samalta luotettavalta mittaajalta samasta ajoneuvosta; ennen ohjelmointia sekä ohjelmoinnin jälkeen.

Autonhoitopiste ei osallistu mittaustulosten kustannuksiin. Autonhoitopiste ei vastaa ajoneuvon moottorin, apulaitteiden, vetopyörästön, kytkimen taikka vaihteiston rikkoontumisesta tai ennenaikaisesta kulumisesta johtuvista kustannuksista. Autonhoitopiste myöntää auton elinikäisen takuun tekemälleen ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle.

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen. Mikäli lainsäädäntö tai päästömittaus normit muuttuvat ohjelmoinnin jälkeen Autonhoitopiste ei ole vastuussa, mikäli ajoneuvo hylätään vuosikatsastuksessa OBD tai päästömittausten takia. Huollossa päivitetty ohjelmisto: mikäli ohjelmisto on päivitetty jonkun muun toimesta Autonhoitopiste palauttaa ohjelmoimansa tiedoston hinnastomme mukaisesti.

Asiakkaalla ei ole oikeuksia alkuperäisohjelmaan 14 vuorokauden tyytyväistakuun jälkeen, palautamme ajoneuvon alkuperäisohjelman hinnastomme mukaisesti. Mikäli asiakas haluaa autoonsa alkuperäisen ohjelmiston eikä asennetussa ohjelmistossa ole todettu vikaa tai virhettä, veloitamme ohjelman palautuksesta 250€ asennettuna. Alkuperäistä ohjelmiston hintaa ei palauteta. Emme palauta ohjelmistoa muuta kuin asennettuna Celtic Tuning -asennuspisteissä.

Autonhoitopiste korvaa ainoastaan ohjelmoinnin yhteydessä rikkoutuneet ohjainlaitteet. Ajoneuvon omistaja/haltija on velvoitettu koeajamaan ajoneuvon ohjelmoinnin jälkeen.Asiakkaan on esitettävä haltija/omistussuhteensa ajoneuvoon ennen työn aloittamista. Arvonnoissamme voittanut henkilö ei voi lunastaa voittojaan rahassa taikka siirtää voittoaan kolmannelle osapuolelle.

 

Löydä ajoneuvosi piiloitetut voimavarat osoitteesta:

https://www.celtictuning.fi/

Mikäli ajoneuvoasi ei löydy listalta suoraan, niin kysy vaan rohkeasti meiltä suoraan.

Ota autosi piiloitetut voimavarat käyttöön Celtic Tuning -optimoinnilla

Pin It on Pinterest