FB

Uv-suoja, lämpö ja häikäisy
Kalvot hylkivät parhaimmillaan 70 prosenttia lämpösäteilyistä, sen ansiosta kuumina kesäpäivinä matkanteko on suotuisampaa esimerkiksi lemmikkien ja lasten kannalta, kun lämpötila pysyy alhaisena ja auringon häikäisy vähenee.

Tummennettu lasi antaa suojan naarmuja vastaan ja suojaa auton sisätilat auringon ultraviolettisäteilyltä.Ikkunoiden tummennus on suositeltavaa Autojen kalvottamisen yksi yleisemmistä syistä on ulkonäkö. Autokalvot suojaavat myös matkustajia onnettomuustilanteessa sitomalla lasin sirpaleet itseensä. Auton lasin läpi ei näy sisälle ulkopuolelta, näin suojaten mm. auton sisällä olevia tavaroita ja matkustajia .

Tarvittaessa poistamme vanhat tummennukset laseista nopeasti ja vaivattomasti, erillisenä lisätyönä, tuntiveloituksemme mukaisesti.

Viistoperä, 3 – 5 lasia alk. 180 €
Sedan, 3 – 5 lasia alk. 250 €
Farmari, 5 – 7 lasia alk. 280 €
Pakettiauto, kontin lasit, 1 – 3 lasia alk. 130 €
Pikkubussit, v-class, caravelle, 5 – 7 lasia alk. 250 €
Etulasit (omalla vastuulla) alk. 100 €

Asentamamme tummennuskalvot ovat markkinoiden laadukkaimpia aurinkokalvoja. 3-kerrosrakenne takaa hyvän mekaanisen- ja UV-keston. Kalvot säilyttävät alkuperäisen värinsä muuttumattomana vuodesta toiseen. Metallisoiduilla ATR-kalvoilla on 10 vuoden takuu ja hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet. Torjuu jopa 61% kaikesta aurinkoenergiasta ja yli 99% uv-säteilystä. Ei enää hikoilua tai ilmastoinnin huudattamista!

Lasien tummennus 1
Lasien tummennus 2

Pin It on Pinterest